Lys- og varmeregulerende glass

Hvis varmen plager deg


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del

Opplev økt bokomfort med solglass! Glasset kontrollerer varme og lysinnslipp, slik at du slipper å komme hjem til overopphetede rom. 


Lys- og varmeregulerende glass demper varmen og/eller sollyset.  Det er mulig å levere H-vinduet med glass som stopper 75 % av solvarmen. Solglasset gir alltid full utsikt, og krever ikke annet vedlikehold enn glasset selv. Våre solglass har behagelige fargetoner, mange av dem omtrent som et vanlig glass. Vi anbefaler å bruke solglass med UV-filter. Da fjernes minst 98% av UV-strålene - tenk hva det betyr for inventarert ditt og for plantene i vinduskarmen.

I vårt sortiment finner du flere typer solbeskyttelsesglass som kan brukes i isolerglass. Hvilket du bør velge, kommer an på krav og bruksområder.

Vi anbefaler å bruke solglass i fasader vendt mot sør og vest.

De fleste av våre isolerglass er multifunksjonelle, dvs. at flere ulike egenskaper kan kombineres i ett og samme isolerglass.

 


Solglass


 

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no