Selvrensende glass

For deg som har annet å gjøre enn å vaske vinduer


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del

SELVRENSENDE GLASS - holder seg rent lenger enn vanlig glass, og vil revolusjonere måten å vaske vinduer på! Nå er Nylonvask og pusseskinn nærmest historie.  Glasset lar faktisk naturen selv vaske vinduene ved å bruke UV-stråler og regn til å fjerne skitt og smuss fra glassets ytterside.


Glasset er spesielt anvendelig i områder hvor det er mye luftforurensing, som i byer, industriområder, ved flyplasser og lignende.

Selvrensende glass ser ut som vanlig glass, og har den fordelen at det blir lettere å se ut gjennom glasset når det regner. Regnet skyller glassene rene.
Vaskeeffekten avhenger av tildekningen - desto mer åpent foran vinduet, desto mer vaskfritt blir glasset. Belegget er integrert I glasset og har samme livslengde som glasset. De mekaniske, termiske og akustiske egenskapene er de samme som for vanlig glass.

Fordelen med dette glasset er at det holder seg rent lengre og trenger derfor ikke pusses like ofte. Det er lettere å rengjøre glasset, og kostnadene på vinduspuss minsker. Redusert bruk av rengjøringsmiddler skåner naturen og må sies å være en miljøfordel.

De fleste av våre isolerglass er multifunksjonelle, dvs. at flere ulike egenskaper kan kombineres i ett og samme isolerglass.


Selvrensende / selvvaskende glass


 

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no