Støydempende glass

Hvis roen forstyrres


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del

Det er ingen grunn til at innemiljøet skal bli ødelagt av støyplager. Støy fra trafikk og industri kan reduseres betraktelig ved bruk av støydempende glass. Våre standard vinduer er godt lydisolert, men stilles det spesielle krav leverer vi egne lydvinduer.


Det er flere måter å konstruere et godt, lydreduserende glass på.  Økt tykkelse, laminering, flerglasskonstruksjoner og asymmetrisk oppbygning er noen eksempler. I dag er det vanligst å bruke et laminert glass med en spesielt lydreduserende folie.

Støydempende glass brukes i vinduer og dører til beskyttelse mot støy fra jernbane, veier, fly og bytrafikk. Det kan også brukes i skillevegger for å hindre avlytting, eller dempe støy fra oppholdsrom/korridorer. Siden støydempende glass med folie er personsikkert, egner det seg godt til bruk i skolekorridorer, mellom klasserom og i kontorlandskap.

Vårt sortiment omfatter et stort antall støydempende glass, og det er viktig å vite hvilken type lyd som skal stenges ute.

De fleste av våre isolerglass er multifunksjonelle, dvs. at flere ulike egenskaper kan kombineres i ett og samme isolerglass.Støydempende glass


 

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no