Endring av toppsving- og topphengslede beslag


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del

H-vinduet sine toppsvinghengsler leveres nå i ny utførelse, med ny overflatebehandling og farge. Dette på grunn av miljøhensyn. Hengsel vil nå på ubehandlede og vinduer med spesialfarge leveres i lys grå utførelse, og i en overgangsperiode kan både gulkrom og lys grå bli brukt. På hvite vinduer vil det bli brukt hvite hengsler som før. Hengslene vil også bli forbedret slik at rammene kan ha en vekt opp mot 80 kg på vindushøyder mellom 971 mm til 1588 mm. Dette gjelder ikke på vinduer med midtpost.
Våre topphengslede vinduer får også nye hengsler som gir økt vektkapasitet – opp til 40 kg. De nye hengslene er ”stål mot plast”, noe som gir mindre slitasje i beslaget. En annen forbedring er at det nå leveres med rammesikring som hindrer at rammen kan falle ut av karmen ved full åpning.  I en overgangsperiode vil både gammel og ny type topphengsle bli brukt, avhengig av vektbelastningen.
       

Les andre nyheter om bedriften 


  

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no