Nytt og forbedret vindu

Vinduer for fremtiden


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del

Den nye generasjonen vinduer innen H-vinduet og Lill-vinduet er nå klart for lansering.  


Det nye H-vinduet kan holde passivhus-standard. Vinduet er basert på krav til u-verdi 0,8. Det vil bli produsert med økte dimensjoner, og innbefatter variantene toppsving, sidesving, sidehengslet, topphengslet og balkongdør.
Utseendet til dagens vindu vil i stor grad beholdes. Karmdybde 116 mm karm, mot dagens 95mm karm. Åpningsrammen blir nå 90 mm. Falsen er også gjort dypere, slik at vi på dette vinduet får plass til glass opp til 53 mm tykkelse i åpningsvinduer og 62 mm tykkelse i fastkarmer. Dette gjør at vi nå i større grad kan oppfylle ønsker og krav om spesialglass uten at det skal bli komplikasjoner i forhold til u-verdikravet. Glasslistene vil være i aluminium, og uten synlige stifter.

Lill-vinduet, vårt andre kvalitetsvindu, vil fortsatt leveres med rustikal profil på åpningsrammen. 
H-vinduet og Lill-vinduet vil bli produsert med lik karm. Materialer vil også være de samme. Rammen på det nye Lill-vinduet får dybde 77 mm, slik at det kan monteres inn et glass på opp til 36 mm tykkelse. Dette vil si at vi nå kan levere “gammeldagse” vinduer med 3-lag glass. 
Dette innbefatter sidehengslet, topphengslet og sidesving.

Balkongdøren vil få kraftigere rammeverk. Espagnolett og låskasse med dornavstand 40mm, og den vil bli levert med HC-terskel som standard.
Funksjonalitet som før.

NYHET
Balkongdøren kan nå også leveres med rustikal profil.

Ved å øke både ramme- og karmtykkelsen unngår vi å måtte tilsette ekstra isoleringsmateriale i karmen for å få bedre isolasjonsevne 
i vinduer og balkongdører. Vi fortsetter å produsere vinduer og balkongdører i samme materiale som før; laminert og fingerskjøtt furu. 
Da opprettholder vi den gode kvaliteten, styrken og stabiliteten som våre vinduer alltid har hatt. De nye vinduene vil også bli produsert her på Kotsøy, så Norskprodusert gjelder fortsatt for H-vinduet og Lill-vinduet.

 

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no