Tildelt bransjens høyeste utmerkelse!

Lillerønning Snekkerifabrikk AS mottok Det Gyldne Sagblad for 2013


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del
Toralf Lillerønning mottar Det Gyldne Sagblad

En rørt Toralf Lillerønning mottok bransjens høyeste utmerkelse på Landsmøtet i Ålesund i helgen.


Lillerønning Snekkerifabrikk AS vant i sterk konkurranse med 4 andre bedrifter som var nominert til Det Gylne Sagblad.Sagbladet deles ut hvert år til en bedrift som i fjoråret har utmerket seg på en positiv måte, og som er et godt eksempel for resten av bransjen.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS vant hedersprisen fordi de har hatt en svært stabil omsetning og gode resultater over mange år. De har kontinuerlig fokus på utvikling i produksjonen og av nye produkter og løsninger.  De ligger alltid i forkant. De gjorde store investeringer i 2012 som ga utslag på resultatet, men til tross for dette ligger resultatet deres langt over bransjens gjennomsnitt.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS ble tildelt bransjens hederspris for deres fokus på menneskene i bedriften. De har gjort viktig arbeid innen HMS for å få sykefraværet ned. De er helt unike ved å ha nær kontakt med fastleger og alle involverte ved fravær og har gode rutiner for å få folk tilbake i jobb. De har bestandig hatt fokus på læringer og har 2 lærlinger per i dag. Lillerønning er gode til å skape et godt miljø. De beskrives som nettverksbyggere og er svært åpne. De er gode til å samarbeide, og de evner å få leverandørene til å samarbeide sammen. Dette er spesielt viktig ved større investeringer og innsetting av nye maskiner der flere leverandører er involvert, skriver Norsk Trevare på sine nettsider.

På mandag ble det kake og feiring på alle de ansatte ved fabrikken. Her er det mange som har stått på for å få dette til, sier Toralf Lillerønning, så kake var på sin plass!Det Gyldne Sagblad

(Foto: Norsk Trevare)


Les andre nyheter om bedriften  

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no