Om oss


Skriv ut Skriv ut    Tips andre Tips andre     Del på facebook Del

Lillerønning Snekkerifabrikk AS holder til i store og moderne lokaler på Kotsøy i Midtre Gauldal kommune.  Vi er en tradisjonsrik familiebedrift med røtter over 60 år tilbake i tid.


Vi er totalleverandør av vinduer og balkongdører, og vi har i alle år hatt fokus på godt håndtverk, kvalitet og kvalitetssikring - i alle ledd.  Det har gjort oss til en trygg og anerkjent produsent av H-vinduet og Lill-vinduet til forhandlere, huskjeder og
profesjonelle utbyggere landet over.  En tillit vi er oppriktig stolte av!

Lillerønning Snekkerifabrikk AS kan skilte med en solid og lojal arbeidsstokk, omtrent 50 ansatte har sitt virke i bedriften.  De ansatte har i gjennomsnitt sin arbeidsplass i bedriften i femten år. Mange har vært i faget minst dobbelt så lenge, og majoriteten er faglærte.  Vi har hele tiden satset på høy kompetanse hos våre ansatte.  Høy kompetanse, trivsel og samhold er viktige deler av suksessoppskriften.

Vår produksjon er preget av moderne maskiner og høy effektivitet, uten at vi går på akkord med sikkerhet og kvalitet.  Gjennom alle år har vi investert i maskinparken for å kunne være langt fremme på dette området.  Produksjonen er skreddersydd kundens bestilling, og takket være effektive produksjonslinjer og en fleksibel arbeidsstokk er vi kjent for raske og sikre leveranser.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS


 

Forhandlere

Lillerønning Snekkerfabrikk AS har forhandlere i hele Norge. Kontakt din lokale forhandler.

Se våre forhandlere »

Medlemsskap og merkeordninger

Norsk TrevareNDVKEnova AnbefalerRutereturGrønt Punkt 

Del med andre

Lillerønning Snekkerifabrikk AS

er en moderne produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS - Kotsøy, 7387 Singsås Tlf. 72 43 60 60 - Faks: 72 43 60 61 - kontor@lilleronning.no