Åpne opp mot omgivelsene

Åpne hjemmet ditt mot verden utenfor

Visk ut skillet mellom ute og inne.  Åpne opp hjemmet ditt mot omgivelsene en vakker solskinnsdag. Om du har balkong, veranda, terrasse, platting eller bare ønsker en utgang til plenen eller gårdsplassen, så gir våre balkongdører og skyvedører gode og solide løsninger for enkel tilgang til utearealet.

Hvordan-velge-riktig-vindu
H-vinduet hvit

H-vinduet dører

H-vinduet balkongdør produseres med de samme profiler og utseende som de andre produktene fra H-vinduet.  Balkongdøren leveres som en- eller to-fløyet og med ulike brystningshøyder og inndelinger av glassflaten for tilpasning til vinduene.

Lill-vinduet_logo_hvit

Lill-vinduet dører

Lill-vinduet balkongdør produseres med de samme profiler og utseende som de andre produktene fra Lill-vinduet.  Balkongdøren leveres som en- eller to-fløyet og med ulike brystningshøyder og inndelinger av glassflaten for tilpasning til vinduene. 

lilleronning_logo_white_rgb

Lillerønning dører

Slipp naturen inn med en Lillerønning Skyvedør.  Døren har smale, minimalistiske profiler, noe som gir maksimalt lysinnslipp og optimalt utsyn.  Samtidig er skyvedøren konstruert slik at den innehar meget gode isolasjonsegenskaper og kan tilfredsstille passivhuskravet til U-verdi på 0,8 W/m2K, eller bedre