H-vinduet gjør hverdagen lettere

“Husmorvinduet”

H-vinduet har vært på markedet siden 1959. Vinduet ble i mange år markedsført under navnet ”Husmorvinduet”, av den grunn at det gjorde husmorens hverdag mye lettere når vinduene skulle vaskes. H-vinduet er et av Norges mest solgte vindu til boligmarkedet.

Beslag og vindu har gjennomgått mange forbedringer, men den dag i dag er systemet det samme. H-vinduet er utadslående vinduer med praktiske funksjoner som gjør hverdagen enklere og tryggere.

hvindu-3
H-vinduet-lang-levetid

H-vinduet er konstruert for lang levetid i norsk klima.

Lang levetid er viktig både økonomisk og miljømessig, derfor er H-vinduet konstruert med dette for øyet. Laminert tre i karm og ramme gir stabilitet – funksjon og tetthet svekkes ikke over tid.

H-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger. Tilbehør som sprosser, vridere og hengsler gir det «lille ekstra», og kan gjøre store forskjeller.

H-vinduet finnes i varianter, som toppsving, sidesving og fastkarm, samt kombinasjoner av disse. I tillegg produseres balkongdør med samme profil. Det kan også produseres bi-inngangsdører, topp-/sidehengslede og brannklassifiserte vinduer i samme profil. H-vinduet kan leveres med u-verdi ned til passivhusstandard.