Våre typer av dører

Vi har ulike typer av vindusdører

Forskjellige typer vindusdører tilbyr ulike funksjoner i tillegg til ulikt utseende, og det er lurt å sette seg inn i hvordan de fungerer for å gjøre det riktige valget for ditt hjem eller din bedrift. Vi har tre hovedtyper å velge mellom: balkongdør, skyvedør og biinngangsdør.

Velg åpningstype

Balkongdør

Balkongdører

Balkongdører er tradisjonelle utadslående, sidehengte vindusdører for enkel adkomst til verandaen, balkongen eller terrassen. Dørene kan leveres enfløyet eller tofløyet i et stort utvalg av størrelser og former, noe som gir det deg muligheten til å tilpasse dørene til ditt behov. Balkongdører kan også leveres med fast eller åpningsbart overlys integrert i samme karm.

Skyvedør

Skyvedører

Skyvedører er store vindusdører med skyvbare felt og faste felt. Med store glassfelt slipper du inn dagslyset, og om våren og sommeren kan du åpne opp skyvedøren slik at luft strømmer inn, og skillet mellom ute- og inneområdet viskes ut og blir i ett.  En skyvedør tar ikke noe plass når den åpnes, verken ute eller inne. Den gjør møbleringen enklere og lar deg utnytte plassen optimalt.

Balkongdør

Biinngangsdører

Vindusdørene i kategorien biinngangsdører er en krysning mellom en balkongdør og en ytterdør. Dørene har store glassfelt og valgfri brystning, slik en balkongdør har. Låsmekanismen er en låsekasse med falle slik en ytterdør har. En biinngangsdør benyttes ofte som en ekstra inngang fra utsiden, inn til for eksempel et vaskerom.