Tilvalgsmuligheter

Et vindu er mer enn bare et vindu

Tradisjonelt sett ble vinduer satt inn i bygninger for å slippe dagslys inn og for å kunne se ut. Etterhvert ga vinduene også mulighet for å slippe friskluft inn.  Også i dag har vinduene de samme grunnleggende oppgavene, men de har også fått en rekke andre funksjonaliteter og muligheter ut fra hvilke behov man har.  I dagens moderne vindusverden kan man tilpasse vinduene og vinduenes ekstrautstyr til de behov man selv har, enten ut fra et personlig ønske eller ut fra krav som stilles fra bygningsmyndigheter.

Tilvalg

Glass header

Velg ønskede glasstyper ut fra funksjonsbehov

Vinduets opprinnelige funksjon var å slippe inn dagslys og skape mulighet for utsyn, samtidig som det ga beskyttelse mot vær og vind.  Glassets grunnfunksjon er fremdeles den samme, men det er lenge siden et glass var et glass i vindusbransjen.

Sprosser

Ønsker du sprosser for å gi vinduet et mer tradisjonelt preg?

Sprosser er det lille ekstra som er med på å sette et personlig preg på vinduene. Spesielle sprossetyper og inndelinger kan forandre vinduet og husets utseende totalt. Utallige kombinasjonsmuligheter gjør det enkelt å finne den rette stilen på ditt hus.

Aluminiumsbekledning

Gjør vinduet mer vedlikeholdsfritt med aluminiumsbekledning

Er du en av mange som ikke liker å male, og som kunne tenkt seg å bruke de få fine sommerdagene vi har til andre aktiviteter? Da bør du absolutt vurdere vinduer og dører med utvendig aluminiumsbekledning. Det gjør vinduet mer vedlikeholdsfritt og forlenger levetiden betydelig.

Farger

Velg farger på dine vinduer ut fra personlige ønsker

Hvorfor ikke velge en farge på vinduene som komplementerer fargene på det du ellers har av farger i rommet? Utvendig farge bør tilpasses stilen på huset og husfargen ellers. Hos Lillerønning kan du få ulik farge på utsiden og innsiden av vinduene dine.

Black Edition

Få et stilrent vindu som følger trenden med Black Edition

Tekst.

Les mer
Vridere

Vinduer og dører med et personlig preg fortjener flotte og stilriktige vridere

Å velge vridere eller lukkere med et spesielt utseende eller en annen farge enn det som normalt er standard, gir vinduene og dørene dine et spesielt særpreg og kanskje en tilpassing til stilen du har i ditt hjem.

Trenger du vindusventiler for å tilføre friskluft?

Tekst.

Les mer