Alumuniumsbekledning

Aluminiumsbkledning-1

Aluminiumsbekledning

Er du en av mange som ikke liker å male, og som kunne tenkt seg å bruke de få sommerdagene vi har til andre ting? Da bør du vurdere H-vinduet med utvendig aluminiumsbekledning.

Tidligere var det vanlig å kjøpe ubehandlede vinduer som man malte selv. I dag leveres tilnærmet alle vinduer ferdig malt fra fabrikk. Man sparer seg da for en del arbeid, og resultatet er en mye bedre kvalitet. Etter en tid må disse vinduene likevel vedlikeholdes med et malingsstrøk.

Aluminiumsbekledningen beskytter vinduet mot regn, vind og ikke minst sollyset som bryter ned maling og treverk. Bekledningen krever svært lite vedlikehold i løpet av sin lange levetid, den pulverlakkerte overflaten trenger bare en vask fra tid til annen.

Bekledningen er laget av robuste aluminiumsprofiler som er festet til karm og ramme med spesialtilpassede klips. Monteringen gjøres slik at det er god ventilasjon mellom treverket og aluminiumsbekledningen for å unngå fuktproblemer i treverket.

Aluminiumsprofilene leveres som standard i hvitlakkert utførelse (RAL 9010, glans 70), men kan om ønskelig fås i rundt 200 andre forskjellige farger etter RAL-fargesystemet (glans 30). Vinduet kan leveres med forskjellig farge utvendig og innvendig etter kundens ønske.  Vær oppmerksom på at noen spesielle farger vil kunne bli utsatt for solbleking, også på aluminiumsbekledning.