Lill-vinduet – tradisjoner møter moderne kvalitet

Vinduer er en del av eksteriøret og interiøret. Dersom du ønsker en tradisjonell stil på hytta eller på huset er Lill-vinduet den perfekte løsningen.

Lill-vinduet er et kvalitetsprodukt som er produsert med de beste materialer beregnet for norske forhold, og er spesielt beregnet for hytte- og rehabiliteringsmarkedet.

Vinduet produseres med samme karm som H-vinduet. Innvendig har åpningrsammen en rustikk profil som gir et inntrykk av gammel stil på vinduet.

Lill-vinduet er konstruert for lang levetid i norsk klima. Lang levetid er viktig både for personlig økonomi og miljøhensyn, derfor er Lill-vinduet konstruert med dette for øyet. 

lillvinduet-2
lillvinduet-3

Laminert tre i karm og ramme gir stabilitet – funksjon og tetthet svekkes ikke over tid. 

Lill-vinduet kan leveres med forskjellig typer sprosseløsninger, både gjennomgående og flere typer dekorsprosser. Alt etter smak og behag. Tilbehør som sprosser, vridere/hasper og hengsler gir det «lille ekstra», og kan gjøre store forskjeller. Du kan også få ditt eget særpreg ved å få vinduene og dørene i akkurat den fargen du ønsker, også forskjellig farge innvendig og utvendig.

Lill-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger. Alle vinduer er utadslående, og leveres som topphengslet, sidehengslet, sidesving, eller en kombinasjon av disse sammen med faste felt.

I tillegg produseres balkongdør med samme profil, men med karmdybde 116 mm.