Lillerønning Snekkerifabrikk AS

En tradisjonsrik, men moderne, produsent

Vi er en tradisjonsrik, men moderne, produsent som har laget vinduer og balkongdører i Norge siden 1951. Vinduene tilfredsstiller alle dagens krav til kvalitet og energisparing både til hytte og til bolig.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS holder til i store og moderne lokaler på Kotsøy i Midtre Gauldal kommune. Vi er en tradisjonsrik familiebedrift med røtter over 60 år tilbake i tid.

om-oss-2
om-oss-3

Vi er totalleverandør av vinduer og balkongdører, og vi har i alle år hatt fokus på godt håndtverk, kvalitet og kvalitetssikring – i alle ledd. Det har gjort oss til en trygg og anerkjent produsent av H-vinduet og Lill-vinduet til forhandlere, hus- og hyttekjeder og profesjonelle utbyggere landet over. En tillit vi er oppriktig stolte av!

Vår produksjon er preget av moderne maskiner og høy effektivitet, uten at vi går på akkord med sikkerhet og kvalitet. Gjennom alle år har vi investert i maskinparken for å kunne være langt fremme på dette området. Produksjonen er skreddersydd kundens bestilling, og takket være effektive produksjonslinjer og en fleksibel arbeidsstokk er vi kjent for raske og sikre leveranser.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS kan skilte med en solid og lojal arbeidsstokk, omtrent 60 ansatte har sitt virke i bedriften. De ansatte har i gjennomsnitt sin arbeidsplass i bedriften i omtrent femten år. Mange har vært i faget minst dobbelt så lenge, og majoriteten er faglærte. Vi har hele tiden satset på høy kompetanse hos våre ansatte. Høy kompetanse, trivsel og samhold er viktige deler av suksessoppskriften.