Våre varemerker

Tre merkevarer av vindusdører

Lillerønning produserer vindusdører under tre varemerker: H-vinduet, Lill-vinduet og Lillerønning. De tre typene har ulike profiler og ulike tekniske egenskaper.

Velg varemerke

Balkongdør

Dører under varemerket H-vinduet

Vindusdørene innenfor merkevaren H-vinduet fås som balkongdører og biinngangsdører, og kjennetegnes med den klassiske 45 graders fasprofilen «Classic» på karmer og åpningsrammer. H-vinduet kan leveres innenfor alle energiklasser, også til standarden for passivhus, og passer derfor godt til alle typer bygg, både nye og til rehabilitering der man ønsker et moderne preg.

Balkongdør

Dører under varemerket Lill-vinduet

Vindusdørene innenfor merkevaren Lill-vinduet fås som balkongdører, og det synlige kjennetegnet er den tradisjonsrike og rustikke profilen «Rustic» på åpningsrammene. Lill-vinduet benyttes tradisjonelt til hytter og til boliger med et mer rustikt preg.

Skyvedør

Dører under varemerket Lillerønning

Under varemerket Lillerønning finner du våre skyvedører. Disse kjennetegnes med den minimalistiske rette profilen «Modern» på karmene og åpningsrammene. Skyvedørene har ekstremt gode isolasjonsegenskaper og egner seg godt til bygg der en ønsker seg store glassflater og mulighet for store døråpninger.