Ny daglig leder ansatt i Lillerønning

Ola Rygg (48) er ansatt som daglig leder i Lillerønning Snekkerifabrikk AS. Rygg kommer fra stillingen som regionsjef i E. A. Smith Bygger’n, og han tiltrer i stillingen som daglig leder i Lillerønning Snekkerifabrikk AS mandag 11. september 2023.

Ola Rygg har utdanning fra NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet) og TØH (Trondheim Økonomiske Høgskole). Rygg er også en kjent person i skimiljøet, både som utøver (deltatt i flere NM) og som en ressursperson i Byaasen Skiklubb, hvor han også er støtteapparat for egne barn som er aktive skiløpere.

Ola Rygg uttaler: Jeg er stolt over å få muligheten til å lede Lillerønning Snekkerifabrikk AS fremover. En solid og tradisjonsrik bedrift med sterk lokal tilhørighet, som har levert god lønnsomhet over mange år. Lillerønning Snekkerifabrikk AS har vært innovativ og lagt et godt grunnlag gjennom omfattende produkt- og produksjonsutvikling. Samtidig har bedriften og eiere et verdigrunnlag jeg kan identifisere meg med.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS er en hjørnesteinsbedrift i Midtre Gauldal kommune, med i overkant av 60 ansatte. Trevarebedriften på Kotsøy produserer vinduer og balkongdører/skyvedører som leveres til hus og hytter over hele Norge. Både nybygg og ROT-markedet. I 2022 hadde bedriften omsetningsrekord med i overkant av 120 mill i omsetning – og har i mange år kunnet vise til gode resultater.

Både et samlet styre og ansatte sier seg veldig tilfreds med at Ola Rygg tiltrer i stillingen som daglig leder, og ser fram til et godt samarbeid.

Ny Daglig Leder

Ola Rygg (til venstre) og Gunnar Krogstad under signering av ansettelsesavtalen

Publisert 11. september 2023