Selvrensende Glass

Selvrensende glass

Selvrensende glass holder seg renere lengre enn vanlig glass, og revolusjonerer måten å vaske vinduer på. Glasset lar faktisk naturen selv vaske vinduene ved å bruke UV-stråler fra sola og regn til å fjerne skitt og smuss fra glassets ytterside.

Selvrensende glass holder seg rent lenger enn vanlig glass, og vil revolusjonere måten å vaske vinduer på! Nå er Nylonvask og pusseskinn nærmest historie. Glasset lar faktisk naturen selv vaske vinduene ved å bruke solens UV-stråler og regn til å fjerne skitt og smuss fra glassets ytterside.

Glasset er spesielt anvendelig i områder hvor det er mye luftforurensning, som i byer, industriområder, ved flyplasser og lignende.

Selvrensende glass ser ut som vanlig glass, og har den fordelen at det blir lettere å se ut gjennom glasset når det regner. Regnet skyller glassene rene.
Vaskeeffekten avhenger av tildekningen – desto mer åpent foran vinduet, desto mer vaskefritt blir glasset. Belegget er integrert i glasset og har samme livslengde som glasset. De mekaniske, termiske og akustiske egenskapene er de samme som for vanlig glass.

Fordelen med dette glasset er at det holder seg rent lengre og trenger derfor ikke pusses like ofte. Det er lettere å rengjøre glasset, og kostnadene på vinduspuss minsker. Redusert bruk av rengjøringsmidler skåner naturen og må sies å være en miljøfordel.

De fleste av våre isolerglass er multifunksjonelle, dvs. at flere ulike egenskaper kan kombineres i ett og samme isolerglass.