Soldempende Glass

Soldempende glass

Med soldempende glass bedres bokomforten gjennom å redusere varme og lysinnslipp fra sola. Du slipper da å komme hjem til overopphetede rom, og din firbente venn har det behagelig mens du er borte på jobb. Soldempende glass anbefales spesielt i fasader vendt mot sør og vest.

Opplev økt bokomfort med solglass! Glasset kontrollerer varme og lysinnslipp, slik at du slipper å komme hjem til overopphetede rom.

Lys- og varmeregulerende glass demper varmen og/eller sollyset. Det er mulig å levere H-vinduet med glass som stopper 75 % av solvarmen. Solglasset gir alltid full utsikt, og krever ikke annet vedlikehold enn glasset selv. Våre solglass har behagelige fargetoner, mange av dem omtrent som et vanlig glass. Vi anbefaler å bruke solglass med UV-filter. Da fjernes minst 98% av UV-strålene – tenk hva det betyr for inventaret ditt og for plantene i vinduskarmen.

I vårt sortiment finner du flere typer solbeskyttelsesglass som kan brukes i isolerglass. Hvilket du bør velge, kommer an på krav og bruksområder.

Vi anbefaler å bruke solglass i fasader vendt mot sør og vest.

De fleste av våre isolerglass er multifunksjonelle, dvs. at flere ulike egenskaper kan kombineres i ett og samme isolerglass.