Stoydempende Glass

Støydempende glass

Det er ingen grunn til at innemiljøet skal bli ødelagt av støy og ulyder. Støy fra trafikk og industri kan reduseres betraktelig ved bruk av våre støydempende glass. Våre standard vinduer er godt lydisolert, men stilles det spesielle krav leverer vi egne lydvinduer.

Det er flere måter å konstruere et godt, lydreduserende glass på. Økt tykkelse, laminering, flerglasskonstruksjoner og asymmetrisk oppbygning er noen eksempler. I dag er det vanligst å bruke et laminert glass med en spesielt lydreduserende folie.

Støydempende glass brukes i vinduer og dører til beskyttelse mot støy fra jernbane, veier, fly og bytrafikk. Det kan også brukes i skillevegger for å hindre avlytting, eller dempe støy fra oppholdsrom/korridorer. Siden støydempende glass med folie er personsikkert, egner det seg godt til bruk i skolekorridorer, mellom klasserom og i kontorlandskap.

Vårt sortiment omfatter et stort antall støydempende glass, og det er viktig å vite hvilken type lyd som skal stenges ute.

De fleste av våre isolerglass er multifunksjonelle, dvs. at flere ulike egenskaper kan kombineres i ett og samme isolerglass.